fertőtlenítő mosás

Fertőtlenítő
mosás

Szállodai, egészségügyi textíliák, textil arcmaszkok
tisztítása, fertőtlenítése.

A fertőtlenítő mosás során a tisztítás és a fertőtlenítés különböző folyamatait egyesítjük. A tisztítás magában foglalja a szennyeződések és a kórokozók eltávolítását a felületekről, azonban nem pusztítja el őket. A fertőtlenítéshez olyan vegyszereket kell felhasználni, amelyek elpusztítják a kórokozókat, így  tovább csökkentve a fertőzések terjedésének kockázatát.
Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy partnereink számára továbbra is maximális higiéniát biztosítsunk. Mosodánk a kemo-thermo dezinfekciós mosástechnológia és P&G Professional mosószerek használatával végzi a textíliák fertőtlenítését. A mosástechnológia az OTH által engedélyezett fertőtlenítő hatású mosás paramétereinek betartásával történik, ezzel virucid és bakteriológiai fertőtlenítést végez a mosás során. Mosáshatékonysági vizsgálatunkat a SynLab Hungary Kft. végzi.

szállodai textíliák mosása
Szállodai textíliák:  A szállóvendégek által használt textil tisztasága és higiéniája az egyik legfontosabb mutató a szállóvendégek elégedettségének szempontjából. Ezért a textilmosási és -tisztítási szolgáltatásainkat tudatosan, alacsony költséggel és magas színvonalon biztosítjuk. Különösen igaz ez az állítás koronavírus-járvány idején.
egészségügyi textíliák mosása
Egészségügyi textíliák: Az újrahasznosítható, szennyezett ruhaneműk (köpenyek, sapkák), szövetek esetében is a mosási folyamat antimikrobiális hatása a mechanikai, termikus és kémiai tényezők kombinációjából származik. Célunk a személyzet higiéniai szempontból tiszta szövetekkel és ruházattal való ellátása.
textil szájmaszk mosása
Textil szájmaszkok: A többszörhasználatos szövet légzésvédők melegvizes mosodai ciklusban történő higiéniai tísztítása kiváló módszer a fertőtlenítésnek. Ezt a hatást egészítjük ki fertőtlenítőszer adagolásával illetve a maszkok magas hőmérsékletű szárításával, vasalásával. Így a folyamat végén a légzésvédő ísmételten használható lesz.

Mineral Mosoda, XVIII.ker. Budapest

Mobil: +36-70-424-70-10