Szolgáltatások

Mosás

Legyen szó éttermekről, panziókról, szállodákról, szolgáltatásunkat olyan ügyfelek számára ajánljuk, ahol rendszeresen, nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília. Mosodánk az előírásokra figyelmet fordítva kezeli az anyagokat, emellett kedvező árakat kínálunk. Nálunk a mennyiség sosem megy a minőség rovására.

A fertőtlenítő mosás során a tisztítás és a fertőtlenítés különböző folyamatait egyesítjük. Olyan vegyszereket használunk, amelyek elpusztítják a kórokozókat, így tovább csökkentve a fertőzések terjedésének kockázatát.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy partnereink számára maximális higiéniát biztosítsunk. A textíliákat kizárólag kímélő, a szennyezettség mértéke és az anyagösszetétel függvényében mossuk. A kemo-thermo dezinfekciós mosástechnológia és P&G Professional mosószerek használatával végzi a textíliák fertőtlenítését. A mosástechnológia az OTH által engedélyezett fertőtlenítő hatású mosás paramétereinek betartásával történik, ezzel virucid és bakteriológiai fertőtlenítést végez a mosás során. Mosáshatékonysági vizsgálatunkat a SynLab Hungary Kft. végzi.

Vasalás

Textíliákat tulajdonságaiknak megfelelően vasaljuk és hajtogatjuk.Válogatás

Textíliákat anyag és szín szerint külön csoportosítjuk, annak megfelelően mossuk és kezeljük. Csomagolásnál szintén szétválogatjuk a különböző anyagú és méretű textíliákat, majd hajtogatjuk.Szállítás

Háztól-házig szolgáltatásunknak köszönhetően a tiszta árut 48 órán belül, válogatva, felcímkézve szállítja ki futárunk.

Bértextíliát nem áll módunkban szolgáltatni.